PONDĚLÍ  25.3.2019          
                 
POLÉVKY:              
1. Frankfurtská (1A,6,7)           37 Kč
2. Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,9) 37 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
1. Drůbeží játra na koriandru s opékaným bramborem, listovým 
  salátem s rajčaty a jogurtem (1A,7,9,12)     99 Kč
2. Rajská omáčka s hovězím masem ( ŠS Humpolec) a houskový knedlík 
   (1A,3,7,9)             115 Kč
2. Rajská omáčka s hovězím masem ( ŠS Humpolec) a těstoviny  
  (1A,3,7,9)             115 Kč
3. Steak z vepřového karé marinovaný v bílém víně a bylinkách se
  šťouchaným bramborem a listovým salátem s rajčaty a
  a jogurtem (1A,7,9,12)         115 Kč
4. Smažený hermelín s hranolkami a tatarskou omáčkou  
  (1A,3,6,7,9,10)           119 Kč
5. Listový salát s rajčaty a jogurtem (7)     30 Kč
MENU:              
Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,9)    
Rajská omáčka s hovězím masem ( ŠS Humpolec) a houskový knedlík 
Rajská omáčka s hovězím masem ( ŠS Humpolec) a těstoviny  
  (1A,3,7,9)             125 Kč

 

ÚTERÝ 26.3.2019          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Rajčatová s gran morávií (1A,7)       37 Kč
2. Česnečka se sýrem a chlebovými krutonky (1A,3,7,9) 37 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. DÝŇOVÉ noky se steakem z kuřecích prsou a salátem z červené
  řepy (1A,3,7,9,12)           115 Kč
2. Hovězí guláš z kližky ( ŠS Humpolec) s křupavými bramboráky  
  (1A,3,7)             112 Kč
3. KRŮTÍ jehla na medu s gratinovaným bramborem a salátem 
  z červené řepy (1A,7,9,12)       119 Kč
4. Česnekové řízečky s bramborovou kaší a salátem z červené řepy
  (1A,3,7)             115 Kč
5. Salát z červené řepy         30 Kč
                 
MENU:              
                 
Česnečka se sýrem a chlebovými krutonky (1A,3,7,9)    
Hovězí guláš z kližky (ŠS Humpolec) s křupavými bramboráky   
  (1A,3,7)             122 Kč