STŘEDA 23.1.2019          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Ruský boršč (1A,7,9)           37 Kč
2. Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,7,9) 37 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Kuřecí křupinky s cikánským dipem a vařené brambory  
  (1A,3,10)             119 Kč
2. Hříbková omáčka s hovězím masem a karlovarský knedlík
  (1A,3,7,9)             119 Kč
3. Steak z karé s pečenou bramborovou kaší a grilovanou zeleninou
  (1A,7,9,12)           115 Kč
4. Dlouhé široké domácí nudle s boloňským ragú a sýrem gran 
  morávia (1A,7)           105 Kč
                 
MENU:              
                 
Ruský boršč (1A,7,9)            
Dlouhé široké domácí nudle s boloňským ragú a sýrem gran 
  morávia (1A,7)           115 Kč

 

ČTVRTEK 24.1.2019          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Rajčatová s sýrem gran morávia (1A,7,9)     37 Kč
2. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1A,3,9)     37 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Steak z krkovice s ďábelským přelivem a divokou rýží  
  (1A,7,9,10)           112 Kč
2. Roštěná na houbách s opékaným bramborem a listovým salátem
  s ovocem (1A,7)           119 Kč
3. Kuřecí medailonky s bramborovou kaší a listovým salátem 
  s ovocem (1A,7,9,12)         115 Kč
4. Smažená mořská štika s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
  (1A,3,4,6,7,10)           112 Kč
5. Listový salát s ovocem ve velké misce     49 Kč
                 
MENU:              
                 
Rajčatová s sýrem gran morávia (1A,7,9)      
Smažená mořská štika s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
  (1A,3,4,6,7,10)           122 Kč